top of page

Kuulumisia työmaalta

Ylläksen Joiku 1 rakennushanke kohti valmistumista


Kevään edetessä ja lämpötilan noustessa rakennustyöt ovat siirtyneet pääosin sisätiloihin Joiku 1 -rakennushankkeessa. Tämä merkitsee tärkeää vaihetta projektin etenemisessä ja kohti valmistumista. Joikun ensimmäinen vaihe valmistuu viimeistään syyskuussa 2024.

Sisätilojen viimeistelyvaiheessa korostuu huomio yksityiskohtiin. Seinien maalaaminen, lattiapintojen asentaminen ja kiintokalusteiden asentaminen ovat kaikki osa tätä tarkkaa prosessia. Yksityiskohtiin panostaminen ei vain paranna rakennuksen ulkonäköä, vaan myös lisää sen käyttömukavuutta ja arvoa. Tavoitteena on varmistaa, että rakennus on valmis vastaanottamaan käyttäjät ja täyttämään kaikki tarvittavat turvallisuus- ja laatustandardit.

 

Joiku 2 Hankkeen käynnistyminen


Samalla kun Joiku 1 - hanke lähestyy valmistumistaan alkaa Joiku 2 -rakennushankkeen rakentaminen. Joiku 2 on jatkoa ensimmäiselle vaiheelle. Toisessa vaiheessa rakentuu 8 asuntoa (79m2 – 135m2) ja rakentaminen alkaa heti lumien sulettua. Tällä hetkellä Joiku 2 osalta tehdään sitovia kauppoja ja myyntiin on vapautunut muutama asunto. Joiku 2 valmistuu viimeistään syksyllä 2025.


Yhteenvetona haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme luottamuksestanne.


Tuoreita kuvia työmaalta upeassa kevätsäässä.

Comments


bottom of page