top of page
148 aamiaskaappi netti.jpg

MATERIAALIT

Joikun arkkitehtuuria imartelevat pintamateriaalit on kuratoinut sisustussuunnittelija. Sinua varten on huolella mietitty valmiiksi kaksi kokonaisuutta, jotka on suunniteltu niin, että niitä voi sekoitella vapaasti myös keskenään. Vaihtoehto 1 on sekoitus klassista tammea ja Ekeberg-marmorista inspiroitunutta graniittikeramiikkaa. Vaihtoehto 2 taas puhuttelee tumman puun ja raikkaan kalkkikivestä inspiroituneen graniittikeramiikan yhdistelmällä. Hillitty materiaalipaletti takaa harkitun kokonaisuuden huoneesta toiseen ja jättää tilaa sisustajan omalle tyylille. Halusit sitten tuoda sisustukseen lappimaista runsautta porontaljoilla tai minimalistista skandityyliä linjakkailla kalusteilla. Vaikka estetiikasta ei ole tingitty, kaikki on kuitenkin suunniteltu siten, että ratkaisut ennen kaikkea toimivat käytössä ja ne tukevat rentoa, laadukasta elämää.

KOKONAISUUS 1, TAMMI

KEITTIÖ + MUUT YLEISET TILAT

Klassinen tammi on aina ajan hermolla, riippumatta vaihtuvista trendeistä. Tässä valmiiksi kuratoidussa kokonaisuudessa tammi on valittu sävyksi katon rimapaneeliin, joka sopii loistavasti tammiviilupintaisten kiintokalusteiden sekä tammilankkuparketin kanssa. Viilupintaisen keittiön rinnalle on tuotu Bricmaten Glanshammar graniittikeramiikkaa työtasoksi sekä eteisen lattialaataksi. Kiintokalusteissa nähdään sekä ura- että tammirimavetimiä. Korkeaa tilaa halkoo arkkitehtoninen takka, joka on pinnoitettu Basebeton pinnoitteella, sävyssä Gentle. Seinät ja alaslasketut katot maalataan kokonaisuuden kanssa yhteensopivalla, kauniin hiekanharmaalla sävyllä. Keittiöön sekä suurimpien asuntojen kodinhoitohuoneisiin tulee altakiinnitettävät rst-altaat sekä Tapwellin krominen hana.

KYLPY, WC- JA KODINHOITOTILAT

Kylpyhuoneessa lämpöä ja tunnelmaa tilaan tuo thermohaapapaneeli pystyyn asennettuna sekä leveät leijuvat thermohaapalauteet kauniilla epäsuoralla valaistuksella varusteltuna. Lattiaan ja seiniin on valittu Bricmaten Glanshammar graniittikeramiikkalaatta (lattiassa matta, seinissä kiiltävä), jolloin yhtenäinen linja jatkuu aina eteisestä kylpy- ja wc-tiloihin saumattomasti. Myös kylpyhuoneen työtasot ovat Bricmaten Glanshammar graniittikeramiikkaa ja kiintokalusteet tammiviilua läpi asunnon aina kylpytiloissa asti. Viimeisen silauksen kylpytiloihin tekee Tapwellin vesikalusteet kromin sävyssä, valkoiset altakiinnitettävät altaat sekä seinäasenteiset wc-istuimet.

keittiö 148 netti.jpg
kylpyhuone 148 netti.jpg
sauna 148 netti.jpg

KOKONAISUUS 2, PÄHKINÄ

KYLPY, WC- JA KODINHOITOTILAT

Kylpyhuoneessa tunnelmaa luo tumma paneeli pystyyn asennettuna sekä tummat leijuvat lauteet kauniilla valaistuksella varusteltuna. Lattiaan ja seiniin on valittu Bricmaten Jura Select Ivory graniittikeramiikkalaatta, jolloin yhtenäinen linja jatkuu aina eteisestä kylpy- ja wc-tiloihin saumattomasti. Myös kylpyhuoneen työtasot ovat Bricmaten Jura Select Ivory graniittikeramiikkaa ja kiintokalusteet pähkinäviilua läpi asunnon aina kylpytiloissa asti. Viimeisen silauksen kylpytiloihin tekee Tapwellin vesikalusteet kromin sävyssä, valkoiset altakiinnitettävät altaat sekä seinäasenteiset wc-istuimet.

KEITTIÖ + MUUT YLEISET TILAT