top of page
joiku-ikkuna.jpg

HUVILAT

VAKITUISEEN ASUMISEEN, VUOKRALLE TAI LOMAKÄYTTÖÖN

Vakituiseen sekä satunnaisempaan asumiseen soveltuvat asunnot voi ostaa omaan käyttöön tai niitä on helppoa ja vaivatonta vuokrata oman käyttöajan ulkopuolella. Loistavan sijainnin ja upean arkkitehtuurin ansiosta näille löytyy var­muudella käyttäjiä.

Huvilat tullaan rakentamaan energiatehokkuus ja ekologisuus vahvasti huomioiden. Vesi-ilmalämpöpumppu yhdessä modernin aurinkoenergiaratkaisun kanssa luovat viihtyvyyttä ja mah­dollistavat matalat ylläpitokulut. Miellyttävyyttä ja energiatehokkuutta osaltaan tarjoaa myös Franklinin toteuttama bWise alusta, joilla voit mm. halutessasi vaikkapa ohjata huvilasi lämmi­tystä asuntojen varusteluun kuuluvalla iPadilla tai vaihtoehtoisesti etänä puhelimeltasi. BWise luo mukavampaa asumista ja omistamista myös mm. tarjoamalla näppärän tavan varata tai hal­linnoida Joikun yhteiskäyttötiloja sekä mahdol­listamalla tunnelmallisten valaistustilojen luomi­sen asuntoihin.

 

Kokonaisuus on tarkoitus toteuttaa siten että hanke on myös taloudellisesti mahdollisimman järkevä ostajille. Joikun taustalla on näkemyk­sellinen ja osaava rakennuttajatiimi, jolla on laa­ja-alainen kokemus loma-asumisen, rakennutta­misen ja erilaisten asumisen konseptien saralta, kuin myös yhteensä tuhansista asuntokaupoista eri puolilla Suomea.

Joiku Ski & Lake Chalets on yhteensä 17 upean huvilan kokonaisuus Ylläksen parhaalla paikalla. 

Hankekokonaisuus tullaan toteuttamaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisenä rakennettava Joiku 1 koostuu yhdeksästä huvilasta ja ne on suunniteltu juuri sinua, perhettäsi ja ystäviäsi ajatellen. Pohjaratkaisuja löytyy Joiku 2:sta neljä erilaista aina 79 m²  paritalosta 135 m²  erillistaloon. Asuntokoos­ta riippumatta kaikkia pohjaratkaisuja yhdistää sama kantava ajatus yhdessäolosta ja rentoutu­misesta kauniissa ja toimivissa puitteissa. Joikun lumous kutsuu nauttimaan ylellisestä, huoletto­masta asumisesta sekä uniikista Lapin luonnos­ta

 

Kaikissa huviloissa avokeittiö ja tilavat oleske­lutilat sijoittuvat alakertaan, jolloin ylle avautuu korkea tila upeaan arkkitehtoniseen kattoon asti. Tilan kruunaa tietenkin kauniilla näkymillä varustellut suuret ikkunat. Kylpy- ja saunatilat sijoittuvat niin ikään alakertaan, mikä mahdollis­taa vilvoittelun omalla terassilla tai pulahduksen järvessä, mikä ettei omassa ulkoporealtaassakin. Makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan, josta löytyy myös toinen wc ja suurimmissa asunnois­sa myös toinen suihku.

Huviloista pienin, 79 m² eroaa pohjaratkaisul­taan ja kattokulmaltaan muista taloista, mutta muissa asuntokoissa 103 m² , 122 m²  ja 135 m²  on kaikissa saman kaltainen pohjaratkaisu, joka skaalautuu neliöiden mukaan. Alla esittelemme sinulle asunnoista pienimmän ja suurimman.

79m

2

Joikun huviloista pienimmät ovat 79 m²  paritaloja korkean harjakaton alla. Pohja­ratkaisu on suorastaan nerokas, eikä huk­kaneliöitä löydy nimeksikään. Huvila on suunniteltu nukkumapaikkojen puolesta kuudelle hengelle. Makuuhuoneita löytyy yläkerrasta kaksi, jonka lisäksi alakertaan sijoittuu liukuovella varusteltu alkovi. Hy­vien yöunien voimalla jaksaakin nauttia ympäröivästä luonnosta ja illalla kerääntyä olohuoneen ja tupakeittiön korkean katon alle nauttimaan yhdessäolosta, herkullises­ta ruuasta sekä takkatulen loimusta. Tyy­likkäässä keittiössä ruokakin maistuu ihan vähän paremmalta ja sitä on ilo valmistaa.

 

Keittiöstä löytyy hyvin säilytystilaa, inte­groidut kodinkoneet, laadukas induktio­taso sisäänrakennetulla liesituulettimella sekä aamiaskaappi. Olohuoneen ja keit­tiön eteen sijoittuu koko asunnon levey­deltä terassi, jonka pergolan alle on mah­dollista asentaa lisätyönä myös Drop-allas. Mikä voisikaan olla parempi tapa rentoutua päivän aktiviteettien päätteeksi kuin pulah­taa oman saunan lämmöstä oman terassin poreisiin?

olohuone 79 netti.jpg

Kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä Joiku 1:n 79m² paritaloasunnosta. Kuvat aukeavat suuremmaksi klikkamalla niitä.

sauna 148 netti.jpg

Kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä 148 m² erillistalosta.

103m

2

Korkeatasoisesta arkkitehtuurista päästään nauttimaan heti ulko-ovelta lähtien, jossa tilaa jakaa upea takka. Huvilan hulppein paikka on kuitenkin ehdottomasti olohuone ja avokeittiö, josta avautuu kauniit metsämaisemat koko huvilan leveydeltä ja harjakaton korkeudelta. Huonekorkeus kohoaa korkeimmillaan noin kuuteen metriin. Tässä tilassa vietetään varmasti onnistuneita ja ikimuistoisia iltoja ystävien ja perheen kesken, hyvästä ruoasta ja maisemista nauttien. 

 

Keittiökin on suunniteltu yhdessäoloon suuren saarekkeen tarjotessa mukavasti tilaa sekä kokkailulle sekä baarituolien ääressä istuskelulle. Kuten muistakin huviloista, myös tästä keittiöstä löytyy erinomaisesti säilytystilaa, integroidut kodinkoneet, laadukas induktiotaso sisäänrakennetulla liesituulettimella sekä aamiaskaappi.

 

Vieraita tähän huvilaan mahtuu mukavasti kahdeksan henkeä ja tarvittaessa enemmänkin. Alakertaan sijoittuvassa master bedroomissa nautitaan omasta rauhasta. Makuuhuoneen läheisyyteen sijoittuu myös erillen wc sekä tunnelmallinen kylpyhuone, jossa pyykkihuolto ja tekniikka on piilotettu liukuovien taakse. Yleisilme pysyy siis aina siistinä. Yläkerran kahden makuuhuoneen yöpyjillä taas on käytössä erillinen wc. 

 

103 m2 huvilat ovat paritaloja, mutta huoneistojen väliin jää terassi, autokatos ja varasto, jolloin suoranaista seinänaapuria ei ole ja oma yksityisyys säilyy. Terassi kietoituu L:n mallisesti huviloiden ympärille, tarjoten myös suojaisan paikan pergolan alla mahdolliselle Drop-altaalle.

 

122m

2

Suurimman 148 huvilan lailla myös tässä pohjaratkaisussa päästään nauttimaan upeasta arkkitehtuurista heti ensisilmäyksellä. Korkeaa tilaa halkoo upea ja arkkitehtoninen takka. Huvilan hulppein paikka on kuitenkin ehdottomasti olohuone ja avokeittiö, josta avautuu henkeäsalpaavat järvi- ja tunturimaisemat koko huvilan leveydeltä ja harjakaton korkeudelta. Huonekorkeus kohoaa korkeimmillaan yli kuuteen metriin. Tässä tilassa vietetään varmasti onnistuneita ja ikimuistoisia iltoja ystävien ja perheen kesken, hyvästä ruoasta ja maisemista nauttien. 

 

Keittiökin on suunniteltu yhdessäoloon suuren saarekkeen tarjotessa riittävästi tilaa monelle kokille ja sivustaseuraajalle. Kuten muistakin huviloista, myös tästä keittiöstä löytyy erinomaisesti säilytystilaa, integroidut kodinkoneet, laadukas induktiotaso sisäänrakennetulla liesituulettimella sekä aamiaskaappi.

 

Vieraita tähän huvilaan mahtuu mukavasti kahdeksan ja tarvittaessa enemmänkin. Alakertaan sijoittuvassa master bedroomissa nautitaan omasta rauhasta ja makuuhuoneesta on kulkuyhteys  kodinhoitohuoneeseen ja sitä kautta kylpyhuoneeseen. Yläkerran kolmen makuuhuoneen yöpyjillä taas on käytössä oma suihkulla varusteltu kylpyhuone. Yhteen makuuhuoneista on sijoitettu myös loistava paikka etätyöpisteelle, josta avautuu näkymä olohuoneen ikkunoille.

 

Suuri joukko ihmisiä kaipaa tilaa myös pyykkihuollolle, joka luontuu loistavasti isossa kodinhoitohuoneessa. Kylpyhuoneesta löytyy kaksi suihkua sekä sauna, josta voikin laatoitettua lattiaa pitkin hipsiä terassille vilvoittelemaan tai pulahtamaan joko oman terassin ulkoporealtaan tai järven virkistävään veteen. 

makuuhuone 148 netti.jpg

Kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä 148 m² erillistalosta.

olohuone 148 netti.jpg

Vieraita tähän huvilaan mahtuu mukavasti kahdeksan ja tarvittaessa reilusti enemmänkin. Alakertaan sijoittuvassa master bedroomissa nautitaan omasta rauhasta, vaatehuoneesta ja suorasta kulkuyhteydestä kylpyhuoneeseen. Yläkerran kolmen makuuhuoneen yöpyjillä taas on käytössä oma suihkulla varusteltu kylpyhuone. Yläkerran aulassa on loistava paikka etätyöpisteelle ja tarvittaessa tilaa myös vuodesohvalle tai sängylle. 

 

Suuri joukko ihmisiä kaipaa tilaa myös pyykkihuollolle, joka luontuu loistavasti isossa kodinhoitohuoneessa. Kylpyhuoneesta löytyy kaksi suihkua sekä sauna, josta voikin laatoitettua lattiaa pitkin hipsiä terassille vilvoittelemaan tai pulahtamaan joko oman terassin ulkoporealtaan tai järven virkistävään veteen. 

135m

2

Korkeatasoisesta arkkitehtuurista päästään nauttimaan heti ulko-ovelta lähtien, jossa tilaa jakaa upea takka. Huvilan hulppein paikka on kuitenkin ehdottomasti olohuone ja avokeittiö, josta avautuu henkeäsalpaavat järvi- ja tunturimaisemat koko huvilan leveydeltä ja harjakaton korkeudelta. Huonekorkeus kohoaa korkeimmillaan yli kuuteen metriin. Tässä tilassa vietetään varmasti onnistuneita ja ikimuistoisia iltoja ystävien ja perheen kesken, hyvästä ruoasta ja maisemista nauttien. 

Keittiökin on suunniteltu yhdessäoloon suuren saarekkeen tarjotessa riittävästi tilaa monelle kokille. Joskus soppa siis on parempi mitä useampi kokki. Kuten muistakin huviloista, myös tästä keittiöstä löytyy erinomaisesti säilytystilaa, integroidut kodinkoneet, laadukas induktiotaso sisäänrakennetulla liesituulettimella sekä aamiaskaappi.

makuuhuone 148 netti.jpg

Havainnekuvat ovat Joiku 1:n 148m2 erillistalosta, jossa on samoja piirteitä kuin Joiku 2:n 135m2 erillistalossa pienin poikkeuksin, esimerkiksi makuuhuoneen ja kylpyhuoneen osalta.

Kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä Joiku 1:n 148 m² erillistalosta. Kuvat aukeavat suuremmaksi klikkamalla niitä.

148m

2

Hulppeasta arkkitehtuurista päästään nauttimaan heti ulko-ovelta lähtien, jossa tilaa jakaa upea takka. Huvilan hulppein paikka on kuitenkin ehdottomasti olohuone ja tupakeittiö, josta avautuu henkeäsalpaavat järvi- ja tunturimaisemat koko huvilan leveydeltä ja harjakaton korkeudelta. Huonekorkeus kohoaa korkeimmillaan yli kuuteen metriin. Tässä tilassa vietetään varmasti onnistuneita ja ikimuistoisia iltoja ystävien ja perheen kesken, hyvästä ruuasta ja maisemista nauttien. 

Keittiökin on suunniteltu yhdessäoloon ja suuren saarekkeen ympärille mahtuu monta kokkia. Joskus soppa on siis parempi mitä useampi kokki sitä hämmentää. Kuten muistakin huviloista, myös tästä keittiöstä löytyy erinomaisesti säilytystilaa, integroidut kodinkoneet, laadukas induktiotaso sisäänrakennetulla liesituulettimella sekä aamiaiskaappi.

Vieraita tähän huvilaan mahtuu mukavasti kahdeksan ja tarvittaessa reilusti enemmänkin. Alakertaan sijoittuvassa master bedroomissa nautitaan omasta rauhasta, vaatehuoneesta ja suorasta kulkuyhteydestä kylpyhuoneeseen. Yläkerran kolmen makuuhuoneen yöpyjillä taas on käytössä oma suihkulla varusteltu kylpyhuone. Yläkerran aulassa on loistava paikka etätyöpisteelle ja tarvittaessa tilaa myös vuodesohvalle tai sängylle.

 

Suuri joukko ihmisiä kaipaa tilaa myös pyykkihuollolle, joka luontuu loistavasti isossa kodinhoitohuoneessa. Kylpyhuoneesta löytyy kaksi suihkua sekä sauna, josta voikin laatoitettua lattiaa pitkin hipsiä terassille vilvoittelemaan tai pulahtamaan joko oman terassin ulkoporealtaan tai järven virkistävään veteen.

takka 148 netti.jpg

Kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä Joiku1:n 148 m² erillistalosta.

”Huviloista suurin 148 m² erillistalo on Joikun lippulaiva ja sijoittuu tontin parhaalle paikalle, aivan järven rannan tuntumaan. Samoista piirteistä pääsee toki nauttimaan myös 101 m² ja 122 m² pohjaratkaisuissa pienemmässä mittakaavassa. ”

OTA YHTEYTTÄ

Haluaisitko sinäkin vapaa-ajan kodin Lapin parhaalta paikalta, upeista maisemista? Ole rohkeasti yhteydessä, niin kerromme sinulle mielellämme lisää. 

Mikäli tavoittelemasi huvila on ehditty jo varata toiselle, voimme lisätä sinut jonoon, jolloin olet seuraavana listalla, mikäli ensimmäinen varaaja päättää perua varauksensa.

pekkarintamaki.PNG

PEKKA RINTAMÄKI

Rakennuttajan edustaja
Havu Properties Oy

+358 50 495 2349

pekka@havuproperties.fi

Kiitos kiinnostuksestasi! Yhteystietosi ja viestisi on tallennettu rekisteriimme 

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Toteutamme vuosittain tuhansia erilaisia asumisen ja elämisen unelmia. Kun olet ostamassa, myymässä tai rakennuttamassa, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Olemme alan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin mikään muu kiinteistönvälitystoimisto Suomessa.

Bo_logo_MUSTATIMANTTI_2021.png
bottom of page