top of page
joiku-ikkuna.jpg

HUVILAT

VAKITUISEEN ASUMISEEN, VUOKRALLE TAI LOMAKÄYTTÖÖN

Vakituiseen sekä satunnaisempaan asumiseen soveltuvat asunnot voi ostaa omaan käyttöön tai niitä on helppoa ja vaivatonta jatkossa vuokrata oman käyttöajan ulkopuolella. Loistavan sijainnin ja upean arkkitehtuurin ansiosta näille löytyy varmuudella käyttäjiä.

Huvilat tullaan rakentamaan energiatehokkuus ja ekologisuus vahvasti huomioiden. Maalämpö yhdessä modernin aurinkoenergiaratkaisun kanssa luovat viihtyvyyttä ja mahdollistavat matalat ylläpitokulut. Mukavuutta ja energiatehokkuutta osaltaan tarjoaa myös Franklinin suunnittelemat älykkäät ratkaisut, joilla voit mm. halutessasi ohjata huvilasi lämmitystä etänä puhelimeltasi.

 

Kokonaisuus on tarkoitus toteuttaa siten että hanke on myös taloudellisesti mahdollisimman järkevä ostajille. Joikun taustalla on näkemyksellinen ja osaava rakennuttajatiimi, jolla on laaja-alainen kokemus loma-asumisen, rakennuttamisen ja erilaisten asumisen konseptien saralta, kuin myös yhteensä tuhansista asuntokaupoista eri puolilla Suomea.

Joiku Ski & Lake Chalets on yhteensä 17 upean huvilan kokonaisuus Ylläksen parhaalla paikalla. Sen lumous kutsuu nauttimaan ylellisestä, huolettomasta asumisesta sekä uniikista Lapin luonnosta.

Hankekokonaisuus tullaan toteuttamaan kahdessa vaiheessa. Ensimmäisenä rakennettava Joiku 1 koostuu yhdeksästä huvilasta ja ne on suunniteltu juuri sinua, perhettäsi ja ystäviäsi ajatellen. Pohjaratkaisuja löytyy neljä erilaista aina 79 m2 paritalosta 148 m2 erillistaloon. Asuntokoosta riippumatta kaikkia pohjaratkaisuja yhdistää sama kantava ajatus yhdessäolosta ja rentoutumisesta kauniissa ja toimivissa puitteissa.

 

Kaikissa huviloissa avokeittiö ja tilavat oleskelutilat sijoittuvat alakertaan, jolloin ylle avautuu korkea tila upeaan arkkitehtoniseen kattoon asti. Tilan kruunaa tietenkin kauniilla näkymillä varustellut suuret ikkunat. Kylpy- ja saunatilat sijoittuvat niin ikään alakertaan, mikä mahdollistaa vilvoittelun omalla terassilla tai pulahduksen järvessä, mikä ettei omassa ulkoporealtaassakin. Makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan, josta löytyy myös toinen wc ja suurimmissa asunnoissa myös toinen suihku.

Huviloista pienin, 79 m2 eroaa pohjaratkaisultaan ja kattokulmaltaan muista taloista, mutta muissa asuntokoissa 103 m2, 122 m2 ja 148 m2 on kaikissa saman kaltainen pohjaratkaisu, joka skaalautuu neliöiden mukaan. Alla esittelemme sinulle asunnoista pienimmän ja suurimman.

79m

2

Joikun huviloista pienimmät ovat 79 m² paritaloja korkean harjakaton alla. Pohjaratkaisu on suorastaan nerokas, eikä hukkaneliöitä löydy nimeksikään. Huvila on suunniteltu nukkumapaikkojen puolesta kuudelle hengelle. Makuuhuoneita löytyy yläkerrasta kaksi, jonka lisäksi alakertaan sijoittuu liukuovella varustettu alkovi. Hyvien yöunien voimalla jaksaakin nauttia ympäröivästä luonnosta ja illalla kerääntyä olohuoneeseen ja tupakeittiön korkean katon alle nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä ruuasta sekä takkatulen loimusta. Tyylikkäässä keittiössä ruokakin maistuu ihan vähän paremmalta ja sitä on ilo valmistaa.

 

Keittiöstä löytyy hyvin säilytystilaa, integroidut kodinkoneet, laadukas induktiotaso sisäänrakennetulla liesituulettimella sekä aamiaiskaappi. Olohuoneen ja keittiön eteen sijoittuu terassi koko asunnon leveydeltä, jonka pergolan alle on mahdollista asentaa lisätyönä myös Drop allas. Mikä voisikaan olla parempi tapa rentoutua päivän aktiviteettien päätteeksi kuin pulahtaa oman saunan lämmöstä oman terassin poreisiin?

olohuone 79 netti.jpg

Kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä 79m² paritaloasunnosta. Kuvat aukeavat suuremmaksi klikkamalla niitä.

sauna 148 netti.jpg

Kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä 148 m² erillistalosta.

103m

2

Korkeatasoisesta arkkitehtuurista päästään nauttimaan heti ulko-ovelta lähtien, jossa tilaa jakaa upea takka. Huvilan hulppein paikka on kuitenkin ehdottomasti olohuone ja avokeittiö, josta avautuu kauniit metsämaisemat koko huvilan leveydeltä ja harjakaton korkeudelta. Huonekorkeus kohoaa korkeimmillaan noin kuuteen metriin. Tässä tilassa vietetään varmasti onnistuneita ja ikimuistoisia iltoja ystävien ja perheen kesken, hyvästä ruoasta ja maisemista nauttien. 

 

Keittiökin on suunniteltu yhdessäoloon suuren saarekkeen tarjotessa mukavasti tilaa sekä kokkailulle sekä baarituolien ääressä istuskelulle. Kuten muistakin huviloista, myös tästä keittiöstä löytyy erinomaisesti säilytystilaa, integroidut kodinkoneet, laadukas induktiotaso sisäänrakennetulla liesituulettimella sekä aamiaskaappi.

 

Vieraita tähän huvilaan mahtuu mukavasti kahdeksan henkeä ja tarvittaessa enemmänkin. Alakertaan sijoittuvassa master bedroomissa nautitaan omasta rauhasta. Makuuhuoneen läheisyyteen sijoittuu myös erillen wc sekä tunnelmallinen kylpyhuone, jossa pyykkihuolto ja tekniikka on piilotettu liukuovien taakse. Yleisilme pysyy siis aina siistinä. Yläkerran kahden makuuhuoneen yöpyjillä taas on käytössä erillinen wc. 

 

103 m2 huvilat ovat paritaloja, mutta huoneistojen väliin jää terassi, autokatos ja varasto, jolloin suoranaista seinänaapuria ei ole ja oma yksityisyys säilyy. Terassi kietoituu L:n mallisesti huviloiden ympärille, tarjoten myös suojaisan paikan pergolan alla mahdolliselle Drop-altaalle.

 

122m

2

Suurimman 148 huvilan lailla myös tässä pohjaratkaisussa päästään nauttimaan upeasta arkkitehtuurista heti ensisilmäyksellä. Korkeaa tilaa halkoo upea ja arkkitehtoninen takka. Huvilan hulppein paikka on kuitenkin ehdottomasti olohuone ja avokeittiö, josta avautuu henkeäsalpaavat järvi- ja tunturimaisemat koko huvilan leveydeltä ja harjakaton korkeudelta. Huonekorkeus kohoaa korkeimmillaan yli kuuteen metriin. Tässä tilassa vietetään varmasti onnistuneita ja ikimuistoisia iltoja ystävien ja perheen kesken, hyvästä ruoasta ja maisemista nauttien. 

 

Keittiökin on suunniteltu yhdessäoloon suuren saarekkeen tarjotessa riittävästi tilaa monelle kokille ja sivustaseuraajalle. Kuten muistakin huviloista, myös tästä keittiöstä löytyy erinomaisesti säilytystilaa, integroidut kodinkoneet, laadukas induktiotaso sisäänrakennetulla liesituulettimella sekä aamiaskaappi.

 

Vieraita tähän huvilaan mahtuu mukavasti kahdeksan ja tarvittaessa enemmänkin. Alakertaan sijoittuvassa master bedroomissa nautitaan omasta rauhasta ja makuuhuoneesta on kulkuyhteys  kodinhoitohuoneeseen ja sitä kautta kylpyhuoneeseen. Yläkerran kolmen makuuhuoneen yöpyjillä taas on käytössä oma suihkulla varusteltu kylpyhuone. Yhteen makuuhuoneista on sijoitettu myös loistava paikka etätyöpisteelle, josta avautuu näkymä olohuoneen ikkunoille.

 

Suuri joukko ihmisiä kaipaa tilaa myös pyykkihuollolle, joka luontuu loistavasti isossa kodinhoitohuoneessa. Kylpyhuoneesta löytyy kaksi suihkua sekä sauna, josta voikin laatoitettua lattiaa pitkin hipsiä terassille vilvoittelemaan tai pulahtamaan joko oman terassin ulkoporealtaan tai järven virkistävään veteen. 

makuuhuone 148 netti.jpg

Kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä 148 m² erillistalosta.

olohuone 148 netti.jpg

Vieraita tähän huvilaan mahtuu mukavasti kahdeksan ja tarvittaessa reilusti enemmänkin. Alakertaan sijoittuvassa master bedroomissa nautitaan omasta rauhasta, vaatehuoneesta ja suorasta kulkuyhteydestä kylpyhuoneeseen. Yläkerran kolmen makuuhuoneen yöpyjillä taas on käytössä oma suihkulla varusteltu kylpyhuone. Yläkerran aulassa on loistava paikka etätyöpisteelle ja tarvittaessa tilaa myös vuodesohvalle tai sängylle.

 

Suuri joukko ihmisiä kaipaa tilaa myös pyykkihuollolle, joka luontuu loistavasti isossa kodinhoitohuoneessa. Kylpyhuoneesta löytyy kaksi suihkua sekä sauna, josta voikin laatoitettua lattiaa pitkin hipsiä terassille vilvoittelemaan tai pulahtamaan joko oman terassin ulkoporealtaan tai järven virkistävään veteen

148m

2

Hulppeasta arkkitehtuurista päästään nauttimaan heti ulko-ovelta lähtien, jossa tilaa jakaa upea takka. Huvilan hulppein paikka on kuitenkin ehdottomasti olohuone ja tupakeittiö, josta avautuu henkeäsalpaavat järvi- ja tunturimaisemat koko huvilan leveydeltä ja harjakaton korkeudelta. Huonekorkeus kohoaa korkeimmillaan yli kuuteen metriin. Tässä tilassa vietetään varmasti onnistuneita ja ikimuistoisia iltoja ystävien ja perheen kesken, hyvästä ruuasta ja maisemista nauttien. 

Keittiökin on suunniteltu yhdessäoloon ja suuren saarekkeen ympärille mahtuu monta kokkia. Joskus soppa on siis parempi mitä useampi kokki sitä hämmentää. Kuten muistakin huviloista, myös tästä keittiöstä löytyy erinomaisesti säilytystilaa, integroidut kodinkoneet, laadukas induktiotaso sisäänrakennetulla liesituulettimella sekä aamiaiskaappi.

makuuhuone 148 netti.jpg

”Huviloista suurin 148 m² erillistalo on Joikun lippulaiva ja sijoittuu tontin parhaalle paikalle, aivan järven rannan tuntumaan. Samoista piirteistä pääsee toki nauttimaan myös 101 m² ja 122 m² pohjaratkaisuissa pienemmässä mittakaavassa. ”

Kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä 148 m² erillistalosta. Kuvat aukeavat suuremmaksi klikkamalla niitä.

OTA YHTEYTTÄ

Haluaisitko sinäkin vapaa-ajan kodin Lapin parhaalta paikalta, upeista maisemista? Ole rohkeasti yhteydessä, niin kerromme sinulle mielellämme lisää. 

Mikäli tavoittelemasi huvila on ehditty jo varata toiselle, voimme lisätä sinut jonoon, jolloin olet seuraavana listalla, mikäli ensimmäinen varaaja päättää perua varauksensa.

pekkarintamaki.PNG

PEKKA RINTAMÄKI

Rakennuttajan edustaja
Havu Properties Oy

+358 50 495 2349

pekka@havuproperties.fi

Kiitos kiinnostuksestasi! Yhteystietosi ja viestisi on tallennettu rekisteriimme 

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Toteutamme vuosittain tuhansia erilaisia asumisen ja elämisen unelmia. Kun olet ostamassa, myymässä tai rakennuttamassa, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Olemme alan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin mikään muu kiinteistönvälitystoimisto Suomessa.

Bo_logo_MUSTATIMANTTI_2021.png
bottom of page