top of page
Picture 1.png

SIJAINTI

TUNTUREIDEN JUURELLA,
JÄRVEN RANNALLA

SANNANRANNANTIE 4, KOLARI

Joiku rakentuu Ylläksen tuntureiden juurelle, järven rannalle. Sijainti on ainutlaatuinen, sillä vaikka Lapin lumoava luonto tunturijävineen onkin kirjaimellisesti käden kosketeltavissa, löytyy mm. ikoninen Jounin kauppa, kuntosali, useat ravintolat ja kaikki Äkäslompolon keskustan palvelut aivan vierestä. Talviurheilijaa ilahduttaa myös muutaman kilometrin päässä sijaitseva Ylläs Ski Resort sekä maisemahiihtoladut, jotka lähtevät suoraan tontin vierestä. Upeasta sijainnista kertoo myös naapurista löytyvä maamerkki Ylläs Swing, jonka takana avautuva postikorttimaiseman kauniit järvinäkymät ovat toimineet lukemattomien valokuvien taustana. Joikussa tätä samaa maisemaa kehystää olohuoneen ikkunat. 

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto hemmottelee retkeilijää ja maastopyöräilijää lukuisien reittien ansiosta, joista lähimmät lähtevät Äkäslompolo-järven itäpuolelta.

ilmakuva paneeleilla netti.jpg

1

2

3

KAUPPAKESKUS

SKI-BUS PYSÄKKI

KUERTUNTURIN RETKEILYMAASTOT

4

YLLLÄS SWING

5

6

LASKETTELU-KESKUS

KOLARIN RAUTATIEASEMA

7

KITTILÄN LENTOASEMA

50 m

350 m

1,5 km

20m

4,5 km

37 km

50 km

kartta_022023.png

OTA YHTEYTTÄ

Haluaisitko sinäkin vapaa-ajan kodin Lapin parhaalta paikalta, upeista maisemista? Ole rohkeasti yhteydessä, niin kerromme sinulle mielellämme lisää. 

Mikäli tavoittelemasi huvila on ehditty jo varata toiselle, voimme lisätä sinut jonoon, jolloin olet seuraavana listalla, mikäli ensimmäinen varaaja päättää perua varauksensa.

pekkarintamaki.PNG

PEKKA RINTAMÄKI

Rakennuttajan edustaja
Havu Properties Oy

+358 50 495 2349

pekka@havuproperties.fi

Kiitos kiinnostuksestasi! Yhteystietosi ja viestisi on tallennettu rekisteriimme 

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Toteutamme vuosittain tuhansia erilaisia asumisen ja elämisen unelmia. Kun olet ostamassa, myymässä tai rakennuttamassa, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Olemme alan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin mikään muu kiinteistönvälitystoimisto Suomessa.

Bo_logo_MUSTATIMANTTI_2021.png
bottom of page