top of page
joiku logo valkoinen.png

SKI & LAKE CHALETS, YLLÄS

SUUNNITTEILLA KORKEALAATUISIA HUVILOITA YLLÄKSEN UPEIMMALLE SIJAINNILLE

JOIKU PÄHKINÄNKUORESSA

  1. Upea järvenrantatontti tunturinäkymin aivan palveluiden vieressä

  2. Rantasauna, laituri, avanto ja moderni kota 

  3. Energiatehokkuus ja matalat kulut

  4. Vaivaton vuokrattavuus sekä ylläpito 

  5. Korkealaatuinen design järkevään hintaan

Lataa hinnasto ja pohjakuvat

LATAA HINNASTO JA POHJAKUVAT

Dokumentista löydät Joikun hinnaston sekä arkkitehdin suunnitelmat sisältäen asemakaavan, julkisivupiirrustukset, havainnekuvia huviloista ja pohjapiirrustukset. 

 

Täytä sähköpostisi allaolevaan kenttään, niin pääset lataamaan materiaalin.

SIJAINTI

JOKIRANNANTIE 1, KOLARI

Ylläksen tuntureiden juurelle, järven rannalle suunnitellaan upeita asuntoja ympärivuotiseen käyttöön. Nautiskelijalle, retkeilijälle, liike-elämässä vaikuttavalle, sijoittajalle, hiihtäjälle tai perheen ja ystävien kanssa laadukasta yhdessäoloa rakastavalle. Joikun lumous kutsuu nauttimaan ylellisestä, huolettomasta asumisesta sekä uniikista Lapin luonnosta.

 

Sijainti on ainutlaatuinen, sillä vaikka Lapin lumoava luonto tunturijärvineen onkin kirjaimellisesti käden kosketeltavissa, löytyy mm. ikoninen Jounin kauppa, kuntosali, useat ravintolat ja kaikki Äkäslompolon keskustan palvelut aivan vierestä. Totta kai laskettelijaa ilahduttaa myös muutaman kilometrin päässä sijaitseva Ylläs Ski Resort. Maisemahiihtoladut lähtevät suoraan tontin vierestä. Upeasta sijainnista kertoo myös naapurista löytyvä maamerkki Ylläs Swing, jonka takana avautuvat postikorttimaisen kauniit järvinäkymät ovat toimineet lukemattomien valokuvien taustana.

 

Joikun omalla tontilla sijaitseva tunturi- ja järvinäkymin varustettu rantasauna, oma ranta sekä laiturin päässä oleva avantouintipaikka mahdollistavat täydellisen rentoutumisen asunnollasi. 

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto hemmottelee retkeilijää ja maastopyöräilijää lukuisien reittien ansiosta, joista lähimmät lähtevät Äkäslompolo-järven itäpuolelta.

1. Kauppakeskus 50 m

2. Ski bus -pysäkki 350 m

3. Kuertunturin retkeilymaastot

(pyöräily, hiihto, lumikenkäily) 1,5 km

Ylläs Swing 20 m

Laskettelukeskus 4,5 km

Luontokeskus ja matkailuinfo 3,4 km

Kolarin rautatieasema 37 km

Kittilän lentoasema 50 km

käsi vedessä.jpg
UPEA JÄRVENRANTATONTTI TUNTURINÄKYMIN AIVAN PALVELUIDEN VIERESSÄ
Ennakkomarkkinointi-Joiku-skitsi.jpg
KORKEALAATUINEN DESIGN JA HUOLETON YLLÄPITO

HUVILAT

79 m2 / 101 m2 / 122 m2 / 148 m2

Joiku Ski & Lake Chalets on 5 erillishuvilan sekä 4 paritaloasunnon kokonaisuus. Asuntoja on neljää eri kokoa, kaikki kahden tason ratkaisuja. Ajatus pohjaratkaisusta on kaikissa huviloissa sama ja se skaalautuu neliöiden mukaan. Yhtiömuotoinen rakenne mahdollistaa huolettoman ja kustannustehokkaan ylläpidon kaikkina vuodenaikoina. 

 

Avokeittiö ja tilavat oleskelutilat sijoittuvat alakertaan, jolloin ylle avautuu korkea tila upeaan arkkitehtoniseen kattoon asti. Tilan kruunaa tietenkin kauniilla näkymillä varustellut suuret ikkunat. Kylpy- ja saunatilat sijoittuvat niin ikään alakertaan, mikä mahdollistaa vilvoittelun omalla terassilla tai pulahduksen järvessä, mikä ettei omassa ulkoporealtaassakin. Makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan, josta löytyy myös toinen wc ja suurimmissa asunnoissa myös toinen suihku.

 

Kaikkiin huviloihin kuuluu oma autokatos sekä lämmin varasto, joka on täydellinen paikka säilyttää mm. laskettelu- ja hiihtovälineitä.

Huviloiden pääsuunnittelijana toimii palkittu Arkkitehti Takkunen -toimisto, jonka toteuttamissa kohteissa tunnetusti yhdistyvät sekä toimivuus että esteettisesti kauniit ratkaisut saumattomalla tavalla.

soutaja.jpg
TONTIN SYDÄMENÄ RANTASAUNAN OHELLA TOIMII MODERNI KOTA

KONSEPTI

Vakituiseen kuin myös  satunnaisempaan asumiseen soveltuvat asunnot voi ostaa omaan käyttöön tai niitä on helppoa ja vaivatonta jatkossa vuokrata oman käyttöajan ulkopuolella. Loistavan sijainnin ja upean arkkitehtuurin ansiosta näille löytyy varmuudella käyttäjiä.

 

Viihtyvyyttä tullaan lisäämään hankkimalla esimerkiksi yhteiskäyttöisiä maastopyöriä, joilla pääsee tutustumaan tuntureihin ympäri vuoden tai SUP-lautoja, jotta järvestä nauttiminen tapahtuisi mahdollisimman rentouttavalla tavalla. 

 

Tontin sydämenä rantasaunan ohella toimii moderni kota, jonka nuotiotulen loimussa voit luoda muistoja yhdessä ystävien ja perheen kanssa. 

 

Huvilat tullaan rakentamaan energiatehokkuus ja ekologisuus vahvasti huomioiden. Maalämpö yhdessä modernin aurinkoenergiaratkaisun kanssa luovat viihtyvyyttä ja mahdollistavat matalat ylläpitokulut. Mukavuutta ja energiatehokkuutta osaltaan tarjoaa myös Franklinin suunnittelemat älykkäät ratkaisut, joilla voit mm. halutessasi ohjata huvilasi lämmitystä etänä puhelimeltasi. 

Kokonaisuus on tarkoitus toteuttaa siten että hanke on myös taloudellisesti mahdollisimman järkevä ostajille. Esimerkiksi rakentamisaikainen alv. on mahdollista saada palautuksena omistajille, jotka tulevat vuokraamaan asuntoaan lyhytaikaisesti, vaikkapa oman käytön ohella.

Joikun taustalla on näkemyksellinen ja osaava rakennuttajatiimi, jolla on laaja-alainen kokemus loma-asumisen, rakennuttamisen ja erilaisten asumisen konseptien saralta, kuin myös yhteensä tuhansista asuntokaupoista eri puolilla Suomea. 

LIITY LISTALLE, NIIN KUULET ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA KUN KOHDE AVATAAN ENNAKKO-MARKKINOINTIIN

Kiitos kiinnostuksestasi! Yhteystietosi ja viestisi on tallennettu rekisteriimme 

pöllö.jpg

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Toteutamme vuosittain tuhansia erilaisia asumisen ja elämisen unelmia. Kun olet ostamassa, myymässä tai rakennuttamassa, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Olemme alan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin mikään muu kiinteistönvälitystoimisto Suomessa.

Bo_logo_MUSTATIMANTTI_2021.png

JOIKU MOODBOARD

KATSO KOKO MOODBOARD PINTERESTISSÄ >

bottom of page