top of page

Rakentaminen etenee kovaa vauhtia Joikun tontilla

Joikun työmaa käynnistyi maatöillä 2.5.2023 ja rakentaminen etenee kovaa vauhtia. Alueelle on syntymässä huikea kokonaisuus. Uudet asuinrakennukset ovat nousseet pystyyn nopeasti ja huolellisesti. Työntekijät ovat tehneet tiivistä yhteistyötä, ja tämä näkyy rakennusten laadukkaassa toteutuksessa. Asuinrakennukset ovat saavuttaneet harjakorkeuden, mikä mahdollistaa sisätilojen rakennustyöt ja ulkopintojen viimeistelyn. Rakentamisen edistystä on päässyt seuraamaan Havu Properties Oy:n järjestämällä live-kameralla.


Rakentamisen edistyminen on merkki siitä, kuinka Joikun alueesta on kehittymässä elinvoimainen ja moderni keskittymä. Uudet asunnot tarjoavat tulevaisuudessa monille hienoja elämyksiä. Odotamme innolla rakennusten täydellistä valmistumista ja luovutusta uusille asukkaille. Joikun tontin rakentaminen on myös merkittävä askel Äkäslompolon kehittämisessä. Se lisää asuntojen määrää sekä tarjoaa alueen yrittäjille uusia asiakkaita. Alueen valmistuessa sinne kohoaa moderni 17 asunnon lomakylä yhteiskäyttötiloineen.


Tällaiset rakennushankkeet tarjoavat näinä vaikeina aikoina töitä rakennusalan ammattilaisille ja se lämmittää meidän mieltä. Yhteenvetona haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme luottamuksestanne. Ilman teitä ei uusia hankkeita tehdä ja tästä on hyvä jatkaa projektia.

Comments


bottom of page